Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η Εταιρεία "ΤΕΧΝΟΔΟΜΗΣΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" εδρεύει στην Αθήνα. Υπεύθυνος της επιχείρησης είναι ο κος Αδαμόπουλος Γιώργος ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ανακαινίσεων.
 
Η Εταιρεία αναλαμβάνει τις ανακαινίσεις σπιτίων και καταστημάτων, εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, μονόσεις ταράτσας, θερμοπροσόψεις, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και τοποθέτηση πλακιδίων.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την εμπερία ετών στον τομέα αλλά και τα σύγχρονα μέσα και άριστης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε εγγυώνται για τα άριστα αποτελέσματα και την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας.    
 
Είμαστε πάντα σε στένη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη ώστε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και να προτείνουμε το καταλληλότερο πακέτο ανακαίνισης ανάλογα με τις απαταίσεις  που έχει.
 

Εγγυόμαστε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε έχοντας θέση σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις

Σπιτιού, Μπάνιου, Κουζίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονώσεις

Μονώσεις

Εξωτερική και Εσωτερική Θερμομόνωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μόνωση Ταρατσών

Μόνωση Ταρατσών

Ένα υγιές σπίτι είναι απαλλαγμένο από την υγρασία. Για να έχετε ένα σπίτι άνετα ζεστό χωρίς υγρασίες προυποθέτει να είναι καλά μονωμένο και αερισμένο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνία

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ